Sonos play:3 voldoet aan de hoogste verwachtingen

Kun je een goede Sonos play:3 aanbieding vinden, aarzel dan geen moment. Sonos bestaat pas een paar jaar, maar dit bedrijf heeft de wereld van het geluid enorm opgeschud. Geen wirwar van kabels meer, maar een draadloos systeem in een strak design. Je kunt beginnen met één speaker en dan je hele huis voorzien van dit magnifieke geluid. Want pas op, als je eenmaal hebt genoten van deze geluidskwaliteit wil je niets anders meer. De play:3 geeft een perfect helder geluid afkomstig uit drie versterkers met elk een individuele luidspreker.

 

Eindeloos muziekplezier met play:3


Leg een playlist aan of gebruik de gedownloade muziek op je telefoon om muziek te spelen in het hele huis. Luister naar de radio of maak gebruik van een streaming service zoals Spotify. Zet een cd op. De Sonos play:3 kan met veel bekabelde apparaten samenwerken, en via de app kun je die allemaal tegelijk dezelfde muziek laten spelen. Of kies je voor een dromerige sfeer in de slaapkamer en een swingend geluid in de keuken? Jij hebt het met één app onder controle. Dat is overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

 

Met de muziek mee


De Sonos play:3 heeft veel in de aanbieding, het is een nieuwe manier van muziekbeleving voor het hele huis. Want muziek is plezier. Je hoeft niet stil te zitten om op een vast moment te luisteren. De play:3 maakt de muziek in je hele huis hoorbaar. Dansend van kamer naar kamer blijf je overal je favoriete liedjes horen. De bassen bonken, de hoge noten trillen kristalhelder in je oren, dus je blijft genieten. Zelfs je oude muziek krijgt een extra dimensie met de play:3. Sonos is een systeem dat waarmaakt wat het belooft. In elke kamer verbluffend geluid, eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Wel wat prijzig, maar als je goed rondkijkt vindt je wel een mooie aanbieding. Van Sonos speakers kun je jarenlang genieten.