Leuk cadeau voor meiden van 10 jaar kopen 

Wordt je dochter, nichtje of dochter van je kennisse binnenkort tien jaar en ben je uitgenodigd om het mee te vieren? Wil je naar het feestje, maar weet je niet welk leuk cadeau voor meiden van 10 jaar je kunt kopen? Geen probleem. In deze blog krijg je enkele tips mee die je kunnen helpen bij het uitkiezen van een cadeau. 

Een leuk cadeau voor meiden van 10 jaar kopen, geen gemakkelijke klus 

Als kinderen jonger zijn, zijn er letterlijk veel mogelijkheden om als cadeau te geven. Er zijn voor meiden bijvoorbeeld meer dan tweehonderd verschillende soorten babypoppen, te veel Barbies en LOL-poppen om te tellen en nog meer kindvriendelijke knutselcadeaus.  Wanneer je kleine meid begint op te groeien, worden de geschenken enorm gevarieerd, afhankelijk van wie ze aan het worden is. Heb jij een supersporter? Geef haar atletische kleding, nieuwe uitrusting voor haar favoriete sport en een privéles cadeau. Heb jij een super artiest? Vind waterpastelkleuren, doeken en een schattig schilderschort van hoge kwaliteit. 

Andere cadeau tips 

Sommige meiden zijn op tienjarige leeftijd reeds in het bezit van een laptop. Meestal hebben zijn die nodig voor de school. Als cadeau kun je de jarige dan blij maken met laptop stickers. Dezelfde stickers zou ze ook kunnen gebruiken voor haar waterfles of andere accessoires.  Heb je te maken met een modieuze meid, dan kun je haar blij maken met een spiegel inclusief opbergruimte. Ze kan dan niet alleen zichzelf bewonderen in de spiegel voor ze vertrekt naar school of een feestje, maar ze kan haar accessoires ook netjes opbergen.  Speelt je meid nog steeds met buurtkinderen, dan kun je een wiggle scooter of roller blades kopen. Ze kan dan al rijdend samen met haar vriendjes en vriendinnetjes de buurt verkennen. Om te voorkomen dat je meid schaafwonden overhoud van een val of zich bezeert, is het verstandig om ook een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers te kopen. Je kunt haar ook blij maken met klei. Sommige meiden vinden het leuk om hun eigen aarden kommen te maken voor hun sieraden. Naast klei kun je haar ook blij maken met verf en kwasten. Ze kan haar zelfgemaakte sieraden doos dan naar wens van kleur voorzien.  Een ander leuk cadeau is de camera. Heb je te maken met meiden die natuurliefhebbers zijn en de natuur graag vastleggen of evenementen die ze bezoeken, dan komt een camera goed van pas. De leuke plaatjes kunnen ze dan jaren erna nog terugzien. 

Mooi inpakpapier 

Niet alleen een leuk cadeau heb je te kopen, maar ook passend mooi inpakpapier. Op die manier ben je in staat om je cadeau extra mooi te maken. Bij het selecteren van inpakpapier zul je niet alleen rekening moeten houden met de kleur van het papier, maar de afbeeldingen die geprint zijn op het papier. Heb je bijvoorbeeld een Barbie liefhebber, dan kies je het liefst inpakpapier waarop Barbie poppen te zien zijn en zo kun je verder gaan. Belangrijk is dat de ontvanger van zo een cadeau met een tevreden blik haar cadeau in ontvangst moet nemen.