Makkelijk een telefoonhoesje ontwerpen

telefoonhoesje ontwerpen

Laatst kwam ik erachter dat een telefoonhoesje ontwerpen helemaal niet moeilijk is, maar juist heel makkelijk. Ik heb vaker mensen zien lopen met een mobiel cover met een leuke foto erop. Ik vind dat er super leuk uitzien, dus wou er ook een maken. Ik weet niet waarom, maar ik dacht dat niet zo een twee drie kon. Niks blijkt minder waar want met een paar klikken heb je telefoonhoesje ontwerpenal een hele leuke gemaakt. Samen met wat vriendinnen sprak ik af om leuke foto’s uit te zoeken die ik hiervoor kon gaan gebruiken. Ik vind het leuk  om zulke dingen samen met mijn vriendinnen te doen. Van hun advies kan ik altijd op aan. Gezamenlijk kozen we de vijf leukste foto’s uit, die gingen we gebruiken.

Ook leuk als cadeau

telefoonhoesje ontwerpenOmdat mijn vriendinnen zo enthousiast waren geworden van het telefoonhoesje ontwerpen, wouden ze ook bestellen. Uiteindelijk plaatsten we een bestelling van vijf mooie covers voor onze mobielen. Veel van mijn vriendinnen hadden al kinderen dus hun kozen voor een foto van hun dochters. Ik koos daarin tegen voor een foto van mijn man en mij samen op onze bruiloft. Ik bedacht me dat deze dingen ook super leuk zijn om cadeau te doen. Iedereen heeft natuurlijk een mobiel die goed beschermt moet worden. Door het te personaliseren kun je nooit iets geven wat ze al hebben. Toen de bestelling binnen was gekomen, belde ik mijn vriendinnen gelijk op. Samen bekeken we alle producten, we waren er allemaal heel erg blij mee.