Lekker uit eten in Nijmegen

uit eten Nijmegen

Samen met mijn familie organiseerde wij een verrassing voor mijn vaders verjaardag omdat hij vijftig werd. Mijn moeder gaf mij een lijst met daarop  ”uit eten Nijmegen” geschreven. Het was dus mijn taak om een restaurant uit te zoeken om naar toe te gaan. Het was altijd erg leuk als er iets georganiseerd moest worden want ik kon dat heel goed. Overzicht houden en mensen aansturen vind ik namelijk erg leuk om te doen. Mijn moeder was erg blij dat ik dat goed kon want zo hoefde zij niet alles alleen te doen. Het is fijn dat ik haar met dingen kan helpen. Omdat ik mijn taak goed wou uitvoeren ging ik gelijk op zoek naar een geschikt restaurant. Na wat rond te hebben gezocht kwam ik iets heel leuks tegen.

uit eten Nijmegen

Een gezellige avond

Uiteindelijk besloot ik om uit eten te gaan in Nijmegen. Toen ik opbelde om een reservering te maken bij het restaurant, kreeg ik een hele aardige vrouw aan de telefoon. Zij vertelde dat er nog een tafel vrij was een het raam voor zes personen. Dat klonk perfect dus ik liet haar weten dat wij die tafel graag wouden hebben. Een week later stonden wij voor de deur van het restaurant. Mijn vader was helemaal verrast dat ik dit had uitgekozen. Toen wij de menukaart voor ons kregen was kiezen nog best wel lastig. Er stonden zoveel lekkere recepten op de kaart die ik allemaal wou uitproberen. Uiteindelijk heb ik voor de steak gekozen, die was heerlijk!

uit eten Nijmegen