Frietwagen huren voor ons feest

Over een kleine twee maanden zijn wij twee jaar getrouwd. Hierdoor willen wij graag een frietwagen huren voor het feest die wij gaan geven. Met onze bruiloft hadden wij dit ook geboekt en daar zijn wij nog steeds erg tevreden over. Het moment dat mijn partner mij ten huwelijk vroeg was perfect. De zaal werd geregeld en de jurk mocht ik gaan uitkiezen. Echter zochten wij toen nog wel een manier hoe dat wij iedereen konden voorzien van een hapje en drankje. Het feest zou pas in de avond zijn waardoor vele al hadden gegeten. Zodoende zochten wij een manier waarbij iedereen toch een hapje kon eten in de avond.

Tijdens onze zoektocht toen op het internet zijn wij terecht gekomen op de website van Snackmobiel. Op deze website was het mogelijk om een frietwagen te huren die vervolgens bij je op locatie komt om te bakken. Hier hoef je zelf niks voor te doen wat wel zo prettig is toch? Ook in de kosten zijn zij een stuk voordeliger en daar houden wij van! Hierdoor hebben wij dit bedrijf toen ingeschakeld en stonden zij op ons feest heerlijk te bakken.

Nieuwe kansen en opnieuw de frietwagen huren

Nu dat wij bijna twee jaar getrouwd zijn is het de hoogste tijd om een frietwagen te gaan huren voor het feest. Uiteraard wisten wij al meteen bij welk bedrijf wij dit gaan doen. Dit bedrijf is geboekt en als het goed is staan zij weer heerlijk te bakken op ons feest in november.