GoPro met wat er bij

Als je een GoPro hebt wil je er natuurlijk optimaal gebruik van maken. Een helmbevestiging voor je camera is een goed begin, maar als je wilt vastleggen onder meerdere hoeken en omstandigheden zijn er nog zo veel meer mogelijkheden! Want een GoPro kun je ook bevestigen aan iets anders. Wat dacht je van een huisdier, surfplank, quad, auto, boot of skateboard? Deze camera kan, mits correct bevestigd, namelijk goed tegen een stootje. Dus kijk eens naar het uitgebreide assortiment GoPro accessoires voor een perfect resultaat. Een hele lijst met gadgets voor je GoPro waar je niet in uit gesnuffeld raakt.
Goed vast

Een GoPro op je helm is leuk, maar wist je dat je ook vanuit een ander perspectief kunt filmen? Met de GoPro chestmount kun je de camera veilig aan je borst bevestigen door middel van een stevig harnas van nylon waar je de camera eenvoudig aan bevestigt en weer los kunt koppelen. Het harnas is verstelbaar en kan dus ook gebruikt worden voor kinderen. Je hebt altijd de handen vrij, en het geeft eens een ander perspectief dat het beeld vanaf je hoofd.

 

Draadloze stroom

Voor wie een GoPro met lege batterijen heeft maar opziet tegen het telkens verwijderen van de behuizing: Mota! Gewoon even de draadloze Mota ontvanger in de GoPro USB poort van de normale behuizing installeren, camera met behuizing en al op het laadstation plaatsen en laden maar!

 

Alles in één

Of eigenlijk bijna alles in één: de GoPro accessoire kits. Geen onderdelen los kopen, maar een op de gebruiker afgestemde selectie! Snel en eenvoudig aangeschaft en een besparing voor de portemonnee. In een kit worden vaak diverse behuizingen, bevestigingsmiddelen en lenzen aangeboden. Slim voor als je direct met je GoPro aan de gang wilt, zonder eerst zes keer naar de winkel te moeten om alle benodigdheden te kopen!

 

Je raakt niet snel uitgepraat over alle mogelijkheden voor je GoPro. Een eerste opsomming van alle accessoires die je voor de camera en een optimaal en creatief gebruik daarvan kunt kopen, is bij lange na niet genoeg. Ga voor meer inspiratie op onderzoek en ontdek wat je allemaal nog meer uit je GoPro kunt halen!