ANWB theorieboek rijbewijs B hielp mij slagen

Theorieboek Auto Rijbewijs B - ANWB

Dankzij dit ANWB theorieboek rijbewijs b heb ik in 1 keer mijn examen gehaald. Ik ben na mijn eerste rijles direct gaan zoeken welk boek het beste aangeschreven stond. Mijn instructeur had me al aangeraden om deze te nemen, maar ik wilde zelf toch ook nog even wat onderzoek doen. Van een vriendin kreeg ik te horen dat zij deze ook erg fijn vond en daarom heb ik er toen voor gekozen om deze zelf ook te bestellen. Ik had hem al binnen een dag in huis, dus ik kon erg snel aan de slag met het beginnen met leren.

Theorieboek Auto Rijbewijs B - ANWBMijn manier van leren

Het fijne aan dit ANWB theorieboek rijbewijs b is dat hij heel erg goed paste bij de manier waarop ik altijd leer. Ik maak namelijk erg graag samenvattingen, want daardoor blijft het goed bij mij hangen. Na ieder hoofdstuk stond hier ook een samenvatting, waardoor ik kon checken of ik alle belangrijke punten ook in mijn eigen samenvatting had meegenomen. Uiteindelijk ben ik ongeveer twee weken lang iedere dag een uurtje bezig geweest met studeren en toen had ik echt het idee dat ik het goed wist.

Het examen

Toen ik het examen in liep, was ik flink zenuwachtig. Toch wist ik wel dat ik goed voorbereid was, mede dankzij dit goed theorieboek. Uiteindelijk had ik maar een aantal vragen fout en ben ik dik geslaagd. Mijn boek is nu in het bezit van mijn zusje, want ook zij wil nu graag snel haar rijbewijs gaan halen. Echt een aanrader!