Stel nu een eigen geschenk samen bij uw Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza

Bij Kerstpakkettenplaza stel jij nu een eigen pakket samen. Een aantal jaar geleden ben ik met mijn vriendin een thomas huis gestart. Wij vangen hier gehandicapten op en mensen met een beperking. Sinds kort hebben wij een huis erbij genomen. Dit omdat er zoveel vraag naar onze diensten was. Hierbij hebben wij ook drie nieuwe werknemers moeten aannemen. Zij verrichten erg goed werk en doen echt alles voor ons. Ze hebben in een korte tijd allemaal een goede relatie opgebouwd met de cliënten. Het is erg leuk en wij halen veel energie en plezier uit. Het is een soort van familie voor ons geworden. Met de feestdagen doen wij ook allerlei leuke dingen met onze cliënten. Omdat wij onze medewerkers zo dankbaar zijn hebben wij besloten om een leuk cadeau voor hen te kopen. We gingen eerst naar het centrum om iets voor hun te regelen. Hier kwamen wij helaas niet verder dus moesten wij verder naar een oplossing gaan zoeken. Toen hadden wij het idee om op het internet te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij dit bedrijf. Dit bleek voor ons de ideale oplossing te zijn!\

Kerstpakkettenplaza

Leuk geschenk door de hulp van Kerstpakkettenplaza

Met behulp van Kerstpakkettenplaza konden wij een leuk pakket samen stellen. Hier hadden wij de keuze tussen allerlei verschillende pakketten. Het moest een groot pakket worden om onze waardering te laten blijken. Wij besloten allerlei producten waaronder een fles wijn voor hen te bestellen. Nadat het pakket binnen was kregen wij allerlei bedankjes vanuit deze werknemers. Zij hadden het niet verwacht. 

Snelle levering

Nadat wij de producten besteld hadden werden deze al binnen enkele dagen geleverd. Wij zijn erg blij dat dit op zo een korte termijn gerealiseerd kon worden. Via deze wijze willen wij dit bedrijf nogmaals bedanken. Mocht jij dit ook willen dan raad ik je aan om naar de website van deze organisatie te gaan.